top of page

KENAPA PILIH SAYA?

Ini kerana perkhidmatan saya lebih dari sekadar menjual kereta. Saya turut menawarkan beberapa perkhidmatan yang berkaitan, agar urusan anda menjadi lebih mudah dan pantas!

Trade-In melalui POV

Menukar kereta lama ke kereta baru adalah lumrah. Namun, anda pasti pernah mendengar pelbagai masalah timbul setelah anda trade-in kereta lama seperti bayaran bank terjejas,  terima saman dari polis dan pihak berkuasa tempatan (PBT), serta pelbagai masalah lagi! Maka, untuk mengelakkan masalah tersebut, Perodua telah memperkenalkan khidmat pre-owned vehicle (POV), dimana anda perlu trade-in sahaja kereta anda dengan Perodua (bukan kepada pihak lain).  Dengan POV:

  • Urusan trade-in kereta lebih selamat dan telus

  • Harga yang ditawarkan lebih kompetitif

  • Khidmat penilaian harga secara percuma

  • Pertukaran nama pemilik secara pantas melalui sistem eAuto

Image by Dhiva Krishna

Berurusan dengan JPJ

Anda tidak perlu bersusah payah ke JPJ untuk urusan mendapatkan nombor plat dan pendaftaran. Semuanya akan diuruskan tanpa kos!

jpj.png

Berurusan dengan bank

Saya bertuah mempunyai ramai rakan kenalan di beberapa bank di Malaysia yang bertanggungjawab di dalam urusan sewa beli kereta. Saya akan memastikan anda berhak untuk mendapat kadar faedah dan layanan yang terbaik daripada pihak bank!

Image by Joshua Hoehne

Berurusan dengan syarikat Insuran

Anda berhak untuk memilih syarikat Insuran anda sendiri. Namun, anda juga berhak untuk memohon bantuan saya bagi mendapatkan manafaat yang terbaik dari syarikat Insuran untuk kereta, anda dan keluarga anda!

Image by Scott Graham

Pelbagai anugerah yang saya terima sepanjang berkhidmat sebagai Penasihat PERODUA merupakan bukti  khidmat cemerlang yang saya berikan kepada pelanggan, sehingga berjaya menjual beribu-ribu unit kereta. Slogan saya adalah MUDAH, PANTAS, DIPERCAYAI dan ia merupakan nilai yang saya bawa untuk kepuasan semua pelanggan termasuk anda! Atas dasar ini, anda tidak perlu ragu untuk memilih saya sebagai penasihat PERODUA anda.

IMG_20210207_234241.jpg
IMG_20210207_234048.jpg
IMG_20210207_234207.jpg
IMG_20210207_234131.jpg
IMG_20210207_234150.jpg
IMG_20210207_234112.jpg
bottom of page